Sand, strand og vand <3
Udeliv
Udeliv
Saver
Udekøkken
Mudder :)))
Mudder :)))
Vinter 2018-19
Vinter 2018-19
Trin-for-Trin
Børn og bæredygtighed
Knokler :)
Udeliv
Udeliv
Venskaber
Udeliv
Venskaber
Hamrer
Udeliv
Sience
Udeliv
Nissemad
Hov! En nisse..
Og en til...
Og en og en halv mere...
Det bliver jo ved..
Og ved...
Det må snart få en ende, men...
...børnene på Mikkelborg elsker bare nisser :)
Udeliv
Velkommen til Mikkelborg

Mikkelborg er en integreret institution bestående af Mikkelborg Vuggestue og Mikkelborg Udflytterbørnehave. I Mikkelborg har vi pt. 68 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 44 børn i børnehaven og 25 børn i vuggestuen. Børnehaven har til huse på Rungsted Strandvej i Hørsholm og vuggestuen har sin faste base i Rømersgade 27, Kbh. K. Her har børnehaven også sin opsamling. Selvom vuggestuen og børnehaven ligger adskilt og har forskellige hverdage med forskellige behov, rammer og rutiner, har vi vores naturfaglige profil til fælles - og vi arbejder tæt sammen når det giver mening og god sammenhæng for børnene. Blandt andet kører vuggestuen med op i udflytteren 3 dage om ugen, med 3-4 børn, og nyder den friske luft og de vide rammer. Vi oplever, at både vuggestue- og børnehavebørn har stor glæde af at være sammen ind i mellem og der lægges på denne måde, et godt fundament for vuggestuebørnenes fremtidige start i børnehaven.

Mikkelborg er for børn i Københavns Kommune og er en del af den overordnede klynge IB2+IB4 - Kongeriget. Se nærmere under punktet ”Om Institutionen”.

 

 

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.