Vinteren 2017/18
Vinteren 2017/18
Vinteren 2017/18
Fastelavn 2018
Fastelavn 2018
Konge og Dronning af Mikkelborg 2018
Fuglekugler til fuglene vinter 2018
Fuglekugler - fedt og vildtfugleblanding
Besøg til Naturværkstedet Streyff 2018
Tur til Naturværkstedet Streyff 2018
Nytårskur med hjemmelavede hatte fra Hatteværkstedet 2018
Hatteværksted 2018
Velkommen til Mikkelborg

Mikkelborg er en integreret institution bestående af Mikkelborg Vuggestue og Mikkelborg Udflytterbørnehave. I Mikkelborg har vi pt. 68 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 47 børn i børnehaven og 24 børn i vuggestuen. Børnehaven har til huse på Rungsted Strandvej i Hørsholm og vuggestuen har sin faste base i Rømersgade 27, Kbh. K. Her har børnehaven også sin opsamling. Selvom vuggestuen og børnehaven ligger adskilt og har forskellige hverdage med forskellige behov, rammer og rutiner, har vi vores naturfaglige profil til fælles - og vi arbejder tæt sammen når det giver mening og god sammenhæng for børnene. Blandt andet kører vuggestuen med op i udflytteren 3 dage om ugen, med 3-4 børn, og nyder den friske luft og de vide rammer. Vi oplever, at både vuggestue- og børnehavebørn har stor glæde af at være sammen ind i mellem og der lægges på denne måde, et godt fundament for vuggestuebørnenes fremtidige start i børnehaven.

Mikkelborg er for børn i Københavns Kommune og er en del af den overordnede klynge IB2+IB4 - Kongeriget. Se nærmere under punktet ”Om Institutionen”.

 

 

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.