I efteråret 2015 har vi haft et projekt i vuggestuen, som vi valgte at kalde "På en gren i vort kvarter", inspireret af en af Kim Larsens sange. 

Vores overordnet tanke med projektet har først og fremmest været at fremme en bevidsthed, og glæde, ved vort kvarter. Vi har dykket ned i velkendte steder, som er "grene i vort kvarter", udforsket og udfoldet dem, og gjort os nye erfaringer med hvad man kan disse steder. Vi har fået blik for, og bevidsthed om alt det nære som omgiver os. 

Vi har også arbejdet med dokumentation, ved at lave en ufiltreret billedreportage i børnehøjde. Vi voksne har med åbne hjerter, øjne og ører forsøgt at "fange" og forstå børnenes optagethed. Vi voksne har forholdt os i baggrunden, og ikke "styret" børnenes opmærksomhed i bestemte retninger.

Vi har også forsøgt at få børnene til at forstå sig selv, som en del af noget større. Dette har vi gjort ved, at vi har haft billeder hængende af alle børn foran deres hoveddør, hjemme hvor de hver især bor. På den måde har de set sig selv, i samspil med billederne fra vort kvarter.